Foto Archief

Hier vind je alle foto gallerijen terug. Klik een gallerij aan om een overzicht van de foto’s te krijgen. Wil je liever een slideshow starten, klik dan bovenaan op Toon Slideshow.

We zijn momenteel bezig de gallerijen te updaten, heb je op je computer nog een mooie foto collectie. Laat ons dat dan weten via het contactformulier.

Kobudo training - Tom Wessels 2005

Tijdens onze Kobudo les, kort voor de herfstvakantie in 2005, werden deze foto\'s gemaakt. Niet allemaal scherp, wel allemaal goed voor deze impressie.

Dan examens Utrecht

Dit album bevat foto\'s van verschillende jaargangen Dan Examens in Utrecht.

Kyudo 2007

De mannen en vrouwen van de Kobudo doen een avondje mee met een andere Oosterse discipline: Kyudo

Budogala 2007

Het eerste Tom Wessels Memorial Gala in september 2007 trok veel publiek. Een tiental demonstraties van verschillende disciplines kwamen gedurende de dag langs.

Konginnedag Demo 2008

Op konginnedag 2008 verzorgde het FuRinKaZan demo-team een indrukwekkende demonstratie voor het verzamelde Rijswijkse publiek. Van zelfverdediging tot een gevecht met verschillende wapens.

Kobudo Impressie 2008

Een kleine verzameling foto\'s van een kobudo training. Verschillende kata werden gelopen onder het \'strenge\' oog van de rest van de school.

Tameshigiri 2008

Onder inspirerende leiding van Willem Bekink Sensei (29 maart 1919 - 9 april 2008) maakte de Kobudo groep van de FuRinKaZan Dojo op 14 maart 2008 kennis met de kunst van het Tameshigiri.

Etentje Kobudo 2008

De dames en heren van de kobudo hebben zich een week lang uitgehongerd om maximaal te kunnen genieten van een afsluitend etentje bij, hoe kan het ook anders, de chinees op de hoek. Bon appetite...

Comments are closed.